Молитовна кімната

Якщо Бог відповів на Вашу молитву, то поділіться цим з іншими.Нехай ваше свідоцтво стане підбадьоренням для тих, хто ще чекає відповіді від Нього.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Світлана

    Я хочу поділитися свідченням, як Господь зупинив прокляття в моїй родині. Моя бабуся розповідала, що робила аборт. Це було по медичних показах. Але факт залишається фактом: аборт – це вбивство і це гріх. Через це в моїй родині по татовій лінії були великі проблеми з народженням дітей. Були викидні, різні загрози, а в моєї мами одна дитинка померла через дві години після народження. І коли я завагітніла, то проблеми почалися і в мене. На третьому місяці вагітності мені зробили операцію – апендиктомію і була загроза втратити дитину. Мабуть за мене хтось молився, бо Олічка народилася здоровою. При другій вагітності теж були проблеми. Юлічка народилася дуже маленька і худенька. Коли лікарка оглядала дитину, то звернула увагу, що пуповина була дуже тонка. Вона сказала, що взагалі не розуміє, як ця дитина могла розвинутися, адже їй поступало дуже мало поживних речовин. Я думаю, що тут теж не обійшлося без молитов. Коли я була вагітна втретє, десь на половині терміну вагітності мене дуже сильно почав боліти живіт. Я лежала в лікарні під крапельницею, але краще не ставало. На той час я вже знала Господа, як свого Спасителя і відвідувала богослужіння. Коли я думала, чому це сталося,і згадуючи всі попередні події, я зрозуміла, що це родинне прокляття. Було дуже страшно. Але я знала, що потрібно робити. Я молилась: попросила пробачення за бабусин гріх і просила Господа зупинити це прокляття в моїй родині. А ще благословляла свою, ще ненароджену дитину, словами з Біблії книга Числа 6:24-26.В молитвах мене підтримували друзі. Бог зупинив прокляття. У мене народилась ще одна чудова донечка. Потім ще в сім’ях моїх родичів народилися дітки і не було вже ніяких проблем. Народження дітей – це чудо, а для мене – це дуже велике чудо! «Господня рука не скоротшала, щоб не помагати, і вухо Його не стало тяжким, щоб не чути.» Бог сильний і рятує від всякого зла. Нехай Йому буде за все слава!

    Помолився 0

  2. Svitlana

    Я хочу подякувати Богу за зцілення моєї донечки. Хвороба почалася із незначного підвищення температури, а потім поступово стали зникати рефлекси в кінцівках. Лікарі не могли поставити діагноз. Стан Марічки погіршувався з кожним днем. У неї була паралізована права рука і обидві ніжки, зникали рефлекси на животі. Дитина майже не рухалась і знаходилась в реанімації. В той час церква посилено молилась .І хвороба відступила. Марічці ставало краще, почали відновлюватися рухи. Коли нас виписували додому, дитина могла вже кілька хвилин сидіти. Через місяць ми поїхали в лікарню на консультацію. Лікарі були дуже здивовані, коли Марічка забігла в кабінет. Завідуюча сказала: «Видно, що за дитину молились,бо ліки не могли так допомогти.» Дякую всім хто молився, допомагав і підтримував. А сама більша вдячність і хвала Господу, Який чує молитви і творить чудеса.

    Помолився 0